Persoonlijke begeleiding voor volwassenen

Heb je behoefte aan een helpende hand en/of een luisterend oor? Vivet heeft veel ervaring op het gebied van ambulante begeleiding. Onze persoonlijke begeleiding richt zich erop dat je een zo zelfstandig mogelijk leven kunt leiden. We begeleiden je bij het plannen van de dagelijkse routine, het maken van keuzes, de uitvoering van (huishoudelijke) werkzaamheden, financiële zaken en/of sociale participatie. Stapje voor stapje werken we aan jouw leerdoel(en). Dit gaat vaak met vallen en opstaan. Bij Vivet vinden we dit heel normaal. Het hoort nu eenmaal bij ons mens zijn. Juist door deze momenten kom je tot ontwikkeling en inzichten.

Volwassen-begeleiding-Vivet-Hulpverlening-2

Waar kunnen we jou bij helpen?

Huisvesting, huishouden en financiën

Ik mis het overzicht in mijn financiën/huishouden. Ik heb schulden en ik loop vast in contact met het UWV, bewindvoering, de gemeente.

Zelfredzaamheid en zelfstandigheid

Ik voel me onzeker en stel me afhankelijk op. Keuzes maken en beslissingen nemen vind ik moeilijk. Hoe kan ik mijn zelfvertrouwen vergroten?

Lichamelijke gezondheid

Ik heb een chronische ziekte en/of een lichamelijke beperking. Hoe kan ik hier zo goed mogelijk mee omgaan?

Netwerk en relaties

Ik ben net verhuisd en wil mensen leren kennen. Ik heb sociale angsten, maar wil toch een groter netwerk. Hoe doe ik dat?

Psychisch welbevinden

Ik heb veel meegemaakt. Ik voel me eenzaam. Ik ben depressief (geweest). Hoe pak ik de draad weer op?

Zelfverzorging

Ik vind het lastig om mezelf te verzorgen (douchen, tandenpoetsen, schone kleding aantrekken). Hoe pak ik dit aan?

Team-8-Vivet-Hulpverlening

Zoek je hulp?
Neem contact op met Carlijn