Welkom bij Vivet Ambulante hulpverlening & Coaching

Jongeren

Coach persoonlijke ontwikkeling voor jongeren

Je bent jong en wilt onbezorgd genieten van je leven. Soms lukt dit niet. Bijvoorbeeld doordat je iets meemaakt in je leven (groot of minder groot), waardoor je vastloopt. Ook kun je beperkt worden door jouw uitdagingen, zoals bijvoorbeeld autisme, ADHD of een angststoornis. Samen kijken we op welke gebieden we jou kunnen ondersteunen.

Vastlopen op school

Ik heb moeite met school. Ik vind het moeilijk om goed om te gaan met docenten. Ik wordt gepest en voel mij niet op mijn gemak. Ik heb moeite met huiswerk en spijbel.

Faalangst en prestatiedruk

Ik vind het moeilijk om een profiel te kiezen. Ik kijk op tegen toetsen of examens, omdat ik bang ben om slechte cijfers te halen. Ik heb het gevoel dat ik niet goed genoeg ben.

Burn-out en depressie

Ik ben snel geïrriteerd en snel moe. Ik merk dat ik mezelf terug trek en nergens meer van kan genieten. Ik pieker veel en slaap slecht.

Scheiding of samengesteld gezin

Ik voel me niet comfortabel bij mijn ouders. We hebben vaak ruzie.Ik ben bang om ze teleur te stellen en verdriet te doen. Ik heb moeite met de nieuwe partner van mijn vader/moeder.

Anders voelen

Ik heb het gevoel alsof niemand mij echt begrijpt. Ik heb last van ADHD of ASS en hierdoor doe ik mij soms anders voor dan dat ik ben. Ik heb vaak ruzie en zonder me af.

Psychosomatische klachten

Ik zit niet lekker in mijn vel. De arts kan geen lichamelijke oorzaak vinden. Ik heb vaak buik- of hoofdpijn en ik voel me vaak erg moe.