Welkom bij Vivet Ambulante hulpverlening & Coaching

Kinderen

Als ouder wil je je kind het liefst gelukkig zien.

Als ouder wil je je kind het liefst gelukkig zien. Er kunnen momenten zijn dat je je zorgen maakt over de opvoeding, het gedrag en/of de ontwikkeling van je kind. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn.

Waarom?

Denk aan een scheiding van ouders, het overlijden van een dierbare of kindeigen problematiek. Na een uitgebreide intake, gesprekken en eventuele observatie(s), kijken we wat we voor jou en jouw kind kunnen betekenen.

Onze begeleiding

Onze begeleiding is altijd op maat en flexibel. Ieder kind is uniek en daarmee ligt de uitdaging voor ieder kind ergens anders. In ieder begeleidingstraject werken we vanuit een positieve, oplossingsgerichte benadering.

Opvoeding

Mijn kind luistert niet. Ik weet niet hoe ik hiermee moet omgaan. Ik voel me machteloos en ik wil niet steeds boos moeten worden.

Begrijpen

Soms zie ik dat mijn kind de wereld om zich heen niet begrijpt. Hoe kan ik mijn kind helpen om de wereld om zich heen beter te begrijpen? Hij/zij lijkt een beetje verloren en heeft zoveel vragen.

Emoties

Mijn kind is zo verdrietig, boos of angstig. Ik wil hem/haar graag helpen, maar ik weet niet hoe ik dit moet aanpakken. Ik vind het moeilijk om hem/haar zo te zien.

Scheiding

Mijn partner en ik zijn gescheiden. Mijn kind heeft het moeilijk na de scheiding. We doen ons best om hem/haar hiermee te helpen, maar we kunnen hierbij extra hulp gebruiken.

Omgang

Ik weet niet op welke manier ik het beste kan omgaan met mijn kind. Ik vind het moeilijk om contact te krijgen en om op hetzelfde 'niveau' te komen, zodat we elkaar begrijpen.